Wie zijn we en wat doen we?

Ik ben Christiaan Lohr en ben in januari 2010 begonnen met mijn eigen bedrijf Montage- & Klusbedrijf Lohr. Mijn bedrijf richt zich op alle kleine klussen zoals het plaatsen van keukens, leggen van laminaatvloeren, het renoveren of vernieuwen van uw badkamer of toilet etc.

Ook plaatsen wij kunststofkozijnen, dakkapellen en rolluiken. Wij werken met de meest bekende en voorkomende merken, Deceuninck en Thyssen.

Deceuninck
Het unieke van Deceuninckprofiel is hun mooie stijl en technisch vernieuwend karakter. De combinatie van klassieke en moderne stijlen en de licht afgeronde vorm geven het ontwerp een zekere zachtheid en warmte. Bovendien zijn de kozijnen leverbaar in een groot aantal subtiele kleuren.

Thyssen
De technische hoogwaardige profielen van Thyssen die door ons worden verwerkt, voldoen aan de hoogste eisen. Met deze profielen maakt u uw huis mooier, veiliger en meer waard. Bovendien bespaart u enorm op stook- en onderhoudskosten. Een investering in dit product verdient zichzelf terug.

Wij zijn in staat om het karakter van elk type huis intact te houden met deze kunststof profielen. Wij kunnen met kunststof kozijnen het gevoel van houten kozijnen evenaren, zoniet overtreffen!